Pilous
Proizvođač profesionalnih pila
PILOUS - proizvođač profesionalnih pila za metal i drvo. Proizvodnja PILOUS je jedina na svijetu koja nudi kompletan asortiman pila za rezanje metala i drva. PILOUS je među najvećim svijetskim proizvođačima pila za metal i drvo što dokazuje širok asortiman i količina proizvedenih strojeva.

Od početka, ključ uspjeha i brzi razvoj PILOUSA se bazirao na maksimalnom naglasku na state-of-the-art konstrukciji i kvaliteti strojeva. Korištenje novih tehnologija i metoda, vrlo robusna konstrukcija strojeva, dizajn i kvaliteta osiguravaju dugoročni radni vijek i preciznost rezanja.

Trenutna konstrukcija pila za rezanje metala i drva predstavlja najviši standard na svijetu i na mnoge načine definira trendove daljnjeg razvoja u srodnim područjima. Proizvodnja obuhvaća više od 40 vrsta pila za metal i 20 vrsta tračnih pila za drvo. Široki raspon valjkastih transportera i drugih posebnih dodataka svakako je uključen u našu ponudu. U našoj ponudi možete pronaći strojeve za brušenje i ručne savijače. Širok raspon izvornih profesionalnih pila za metal PILOUS maxtech i pila za drvo PILOUS maxwood zadovoljit će i najzahtjevnije kupce. Osim domaće prodaje, oko 90% PILOUS proizvoda izvozi se u više od 60 zemalja na svim kontinentima.

Nadamo se da ćete odabrati nešto iz širokog spektra naših proizvoda i pridružiti se desetcima tisuća naših zadovoljnih kupaca. Želimo vam dobar rez!
+385 40 395 856