Midland Swiss Quality Oil
Motorna ulja za osobne automobile
Econova 0W-20
Potpuno sintetičko motorno ulje posebno razvijeno za najnoviju generaciju Volvo, za dizel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Synqron 0W-20
Potpuno sintetičko motorno ulje posebno razvijeno za najnovije generacije motora japanskih i američkih proizvođača automobila. Lagano motorno ulje za benzinske motore, uključujući hibridne sustave.
DOWNLOAD PDF
Axentum 0W-30
Potpuno sintetičko Longlife motorno ulje posebno razvijeno za najnovije generacije Peugeot i Citroën (PSA) za BLUE-HDI. Lagano motorno ulje za diesel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Synqron 0W-40
Potpuno sintetičko motorno ulje. Lakše paljenje i brže podmazivanje. Pogodno za benzinske i diesel motore sa ili bez posebne obrade ispušnih plinova.
DOWNLOAD PDF
Econova 5W-20
Potpuno sintetička 5W-20 Midland Econova je niske viskoznosti motornog ulja, dizajnirana da zadovolji najnovije generacije benzinskih i dizel motora s filterom čestica (DPF).
DOWNLOAD PDF
Crypto3 5W-30
Crypto3 je potpuno sintetičko motorno ulje. Posebno namjenjeno za Volkswagen grupu vozila (VW, Audi, Seat i Škoda). Pruža vrhunsku zaštitu na visokim i niskim temperaturama. Sa i bez Longlife servisnih intervala, kao i dizelske motore s (DPF).
DOWNLOAD PDF
Renion 5W-30
Renion 5W-30 je ultra moderno potpuno sintetičko Longlife motorno ulje. Nova low-SAPS tehnologija je bazirana na smanjenom udjelu sulfatnog pepela, fosfora i sumpora. Low-SAPS smanjuje emisiju ispušnih plinova i produžuje vijek trajanja. Ispunjava norme najzahtjevnijih proizvođača osobnih i lakih dostavnih vozila i SUV-a sa (DPF).
DOWNLOAD PDF
Synova 5W-30
Synova 5W-30 je potpuno sintetičko Longlife motorno ulje. Moderna tehnologija je bazirana na smanjenom udjelu sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (LOW SAPS). To je najmodernije motorno ulje koje osigurava smanjenu potrošnju goriva i zadovoljava norme najnovijih tehnologija osobnih vozila, SUV-a i lakih kamiona s DPF (Dizel Particle Filter) za dizel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Synova 5W-40
Synova 5W-40 je potpuno sintetičko Longlife motorno ulje. Moderna tehnologija je bazirana na smanjenom udjelu sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (LOW SAPS). To je najmodernije motorno ulje koje osigurava smanjenu potrošnju goriva i zadovoljava norme najnovijih tehnologija osobnih vozila, SUV-a i lakih kamiona s DPF (Dizel Particle Filter) za dizel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Econova 5W-30
Econova 5W-30 je potpuno sintetičko Longlife motorno ulje. Moderna tehnologija je bazirana na smanjenom udjelu sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (LOW SAPS). To je najmodernije motorno ulje koje osigurava smanjenu potrošnju goriva i zadovoljava norme najnovijih tehnologija osobnih vozila, SUV-a i lakih kamiona s DPF (Dizel Particle Filter) za dizel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Axxept 5W-30
Potpuno sintetičko motorno ulje, razvijeno u suradnji s GM / Opel, za vozila sa i bez Longlife servisnih intervala, kao i dizelskih motora s filtrom čestica (DPF). Moderna low tehnologija SAPS aditiva sa smanjenim formiranjem pepela garantira duži vijek trajanja filter čestica i smanjenje emisije ispušnih plinova.
DOWNLOAD PDF
Synqron 5W-50
Potpuno sintetičko motorno ulje visokih performansi, tehnološki odobreno za utrke, osigurava zaštitu u svim normalnim i ekstremnim opterećenjima natjecanja.
DOWNLOAD PDF
Avanza 5W-30
Potpuno sintetičko Longlife motorno ulje posebno razvijeno za nove generacije Ford benzinskih motora, kao i dizelskih sa DPF.
DOWNLOAD PDF
Avanza 5W-40
Avanza 5W-40 je potpuno sintetičko motorno ulje. Sadrži potpuno sintetičke komponente vrhunske kvalitete. Omogućava stabilnost u otežanim uvjetima rada uz dodatak aditiva koji pružaju bolju vikoznost i zaštitu motora. Apsolutnu sigurnost u današnjim teškim uvjetima rada svih modernih motora.
DOWNLOAD PDF
Avanza 10W-40
Visoka kvaliteta, sintetizirana bazna ulja HC (hydro cracked) obrađuju se u skladu s najboljim metodama obrade na novi snažan način. Motorno ulje visokih performansi. Također pogodno za vozila sa i bez katalizatora te motora s više ventila.
DOWNLOAD PDF
Synqron 10W-60
Potpuno sintetičko motorno ulje visokih performansi, koje zadovoljava sve zahtjeve sportskih vozača - na trkaćoj stazi i u svakodnevnom životu. Midland Synqron 10W-60 uglavnom se koristi u motorima trkaćih i sportskih automobila.
DOWNLOAD PDF
Performance 20W-50
Motorno ulje visokih performansi, ispunjava sve uvjete sportskih vozača u svakodnevnom prometu, kao i na najzahtjevnijim utrkama. U prednosti je kad se koristi u sportskoj vožnji osobnih automobila na duge staze.
DOWNLOAD PDF
Non-Detergent SAE 30
Odlično motorno ulje bez deterdženta, za diesel i benzinske motore u klasičnim automobilima i motociklima izrađenih prije 1960. godine, kojima se preporučaju motorna ulja bez deterdženta.
DOWNLOAD PDF
Non-Detergent SAE 50
Odlično motorno ulje bez deterdženta, za diesel i benzinske motore u klasičnim automobilima i motociklima izrađenih prije 1960. godine, kojima se preporučaju motorna ulja bez deterdženta.
DOWNLOAD PDF
Crypto4 0W-20
Potpuno sintetičko motorno ulje koje sadrži sintetičke komponente najviše kvalitete, te vrhunske aditive za visoke performanse. Specifični aditivi i bazna ulje sa smanjenom emisijom sulfatnog pepela omogućuju izvrsnu zaštitu od trošenja dijelova motora i stabilnost u otežanim uvijetima rada motora te produžuju interval izmjene ulja.
DOWNLOAD PDF
Synqron 5W-30
Posebno dizajnirano potpuno sintetičko motorno ulje za najnoviju generaciju reduciranih visoko turbinskih benzinskih motora, uključujući hibridne sustave i GDI. Štiti motore čak i u teškim uvjetima, uređajima za naknadnu obradu i izbjegava pred paljenje (LSPI).
DOWNLOAD PDF
Econova 0W-30
Potpuno sintetičko motorno ulje koje sadrži sintetičke komponente najviše kvalitete, te vrhunske aditive za visoke performanse. Najmodernija tehnologija FEO (Fuel Economy Oil) motornih ulja koja štede gorivo. Za dizel motora sa DPF i za benzinske motore. Specifični aditivi i bazna ulja sa smanjenom emisijom sulfatnog pepela omogućuju izvrsnu zaštitu od trošenja dijelova motora.
DOWNLOAD PDF
Renion17 5W-30
Potpuno sintetičko Longlife motorno ulje koje sadrži sintetičke komponente najviše kvalitete, te vrhunske aditive za visoke performanse. Ispunjava najzahtjevije norme za osobna i laka dostavna vozila, za SUV-e sa DPF (Dizel Partikle Filter) te dizel motore sa DPF i za benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
+385 40 395 856