Midland Swiss Quality Oil
Motorna ulja za osobne automobile
Econova 0W-20
Potpuno sintetičko motorno ulje posebno razvijeno za najnoviju generaciju Volvo, za dizel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Synqron 0W-20
Potpuno sintetičko motorno ulje posebno razvijeno za najnovije generacije motora japanskih i američkih proizvođača automobila. Lagano motorno ulje za benzinske motore, uključujući hibridne sustave.
DOWNLOAD PDF
Axentum 0W-30
Potpuno sintetičko Longlife motorno ulje posebno razvijeno za najnovije generacije Peugeot i Citroën (PSA) za BLUE-HDI. Lagano motorno ulje za diesel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Synqron 0W-40
Potpuno sintetičko motorno ulje. Lakše paljenje i brže podmazivanje. Pogodno za benzinske i diesel motore sa ili bez posebne obrade ispušnih plinova.
DOWNLOAD PDF
Econova 5W-20
Potpuno sintetička 5W-20 Midland Econova je niske viskoznosti motornog ulja, dizajnirana da zadovolji najnovije generacije benzinskih i dizel motora s filterom čestica (DPF).
DOWNLOAD PDF
Crypto3 5W-30
Crypto3 je potpuno sintetičko motorno ulje. Posebno namjenjeno za Volkswagen grupu vozila (VW, Audi, Seat i Škoda). Pruža vrhunsku zaštitu na visokim i niskim temperaturama. Sa i bez Longlife servisnih intervala, kao i dizelske motore s (DPF).
DOWNLOAD PDF
Renion 5W-30
Renion 5W-30 je ultra moderno potpuno sintetičko Longlife motorno ulje. Nova low-SAPS tehnologija je bazirana na smanjenom udjelu sulfatnog pepela, fosfora i sumpora. Low-SAPS smanjuje emisiju ispušnih plinova i produžuje vijek trajanja. Ispunjava norme najzahtjevnijih proizvođača osobnih i lakih dostavnih vozila i SUV-a sa (DPF).
DOWNLOAD PDF
Synova 5W-30
Synova 5W-30 je potpuno sintetičko Longlife motorno ulje. Moderna tehnologija je bazirana na smanjenom udjelu sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (LOW SAPS). To je najmodernije motorno ulje koje osigurava smanjenu potrošnju goriva i zadovoljava norme najnovijih tehnologija osobnih vozila, SUV-a i lakih kamiona s DPF (Dizel Particle Filter) za dizel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Synova 5W-40
Synova 5W-40 je potpuno sintetičko Longlife motorno ulje. Moderna tehnologija je bazirana na smanjenom udjelu sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (LOW SAPS). To je najmodernije motorno ulje koje osigurava smanjenu potrošnju goriva i zadovoljava norme najnovijih tehnologija osobnih vozila, SUV-a i lakih kamiona s DPF (Dizel Particle Filter) za dizel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Econova 5W-30
Econova 5W-30 je potpuno sintetičko Longlife motorno ulje. Moderna tehnologija je bazirana na smanjenom udjelu sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (LOW SAPS). To je najmodernije motorno ulje koje osigurava smanjenu potrošnju goriva i zadovoljava norme najnovijih tehnologija osobnih vozila, SUV-a i lakih kamiona s DPF (Dizel Particle Filter) za dizel i benzinske motore.
DOWNLOAD PDF
Axxept 5W-30
Potpuno sintetičko motorno ulje, razvijeno u suradnji s GM / Opel, za vozila sa i bez Longlife servisnih intervala, kao i dizelskih motora s filtrom čestica (DPF). Moderna low tehnologija SAPS aditiva sa smanjenim formiranjem pepela garantira duži vijek trajanja filter čestica i smanjenje emisije ispušnih plinova.
DOWNLOAD PDF
Synqron 5W-50
Potpuno sintetičko motorno ulje visokih performansi, tehnološki odobreno za utrke, osigurava zaštitu u svim normalnim i ekstremnim opterećenjima natjecanja.
DOWNLOAD PDF
Avanza 5W-30
Potpuno sintetičko Longlife motorno ulje posebno razvijeno za nove generacije Ford benzinskih motora, kao i dizelskih sa DPF.
DOWNLOAD PDF
Avanza 5W-40
Avanza 5W-40 je potpuno sintetičko motorno ulje. Sadrži potpuno sintetičke komponente vrhunske kvalitete. Omogućava stabilnost u otežanim uvjetima rada uz dodatak aditiva koji pružaju bolju vikoznost i zaštitu motora. Apsolutnu sigurnost u današnjim teškim uvjetima rada svih modernih motora.
DOWNLOAD PDF
Avanza 10W-40
Visoka kvaliteta, sintetizirana bazna ulja HC (hydro cracked) obrađuju se u skladu s najboljim metodama obrade na novi snažan način. Motorno ulje visokih performansi. Također pogodno za vozila sa i bez katalizatora te motora s više ventila.
DOWNLOAD PDF
Synqron 10W-60
Potpuno sintetičko motorno ulje visokih performansi, koje zadovoljava sve zahtjeve sportskih vozača - na trkaćoj stazi i u svakodnevnom životu. Midland Synqron 10W-60 uglavnom se koristi u motorima trkaćih i sportskih automobila.
DOWNLOAD PDF
Performance 20W-50
Motorno ulje visokih performansi, ispunjava sve uvjete sportskih vozača u svakodnevnom prometu, kao i na najzahtjevnijim utrkama. U prednosti je kad se koristi u sportskoj vožnji osobnih automobila na duge staze.
DOWNLOAD PDF
Non-Detergent SAE 30
Odlično motorno ulje bez deterdženta, za diesel i benzinske motore u klasičnim automobilima i motociklima izrađenih prije 1960. godine, kojima se preporučaju motorna ulja bez deterdženta.
DOWNLOAD PDF
Non-Detergent SAE 50
Odlično motorno ulje bez deterdženta, za diesel i benzinske motore u klasičnim automobilima i motociklima izrađenih prije 1960. godine, kojima se preporučaju motorna ulja bez deterdženta.
DOWNLOAD PDF
+385 40 395 856