Midland Swiss Quality Oil
Industrijska ulja
AW 32, AW 46, AW 68
AW ulje vrhunsko kvalitete koje osigurava visoke performanse hidrauličkih i kompresorskih ulja formulirana posebno protiv oksidacije. Sadrži aditive bez cinka i pepela protiv habanja. Za teretna vozila, građevinske strojeve i dizalice, poljoprivredne strojeve, industrijske hidraulične sustave, graditeljstvo i gdje god proizvođač specificira hidraulična ulja HLP.
AW 32 - PDF


AW 46 - PDF


AW 68 - PDF
MV-AW 22, MV-AW 32, MV-AW 46, MV-AW 68
Ulje za visoke performanse koje osigurava bolju viskoznost od običnih hidrauličnih ulja. Za sve hidrauličke sustave, koji se koriste pri visokim i niskim temperaturama u većini normalnih hidrauličkih sustava. Također, MIDLAND MV-AW se koristi s prednošću u industrijskim alatnim strojevima i prešama, ako se ne specificira posebno ulje.
MV-AW 22 - PDF


MV-AW 32 - PDF


MV-AW 46 - PDF


MV-AW 68 - PDF
MV-AWD 46
Hidraulično ulje premium kvalitete različitih viskoznosti protiv trošenja. Ovo visoko kvalitetno hidraulično ulje ima ograničen kapacitet apsorpcije vode (kondenzacija) do 3%. To ga čini idealnim za hidrauličke sustave, koji su izloženi visokom vlažnosti u radu.
DOWNLOAD PDF
Valesta ISO 10 / 15 / 22 / 32 / 46 / 68 / 100 / 150 / 220 / 320 / 460 / 680
Visoko kvalitetno univerzalno industrijsko ulje s aditivima za EP, može se koristiti i kad god je potrebna odgovarajuća specifikacija. Zahvaljujući dobrom indeksu viskoznosti (VI min. 100), štiti dobrim podmazivanjem, čak i na višim temperaturama. Za prijenos kod industrijskih strojeva, turbina, kompresora, vakuumske pumpe, otvorenih podmazivanja, hidrauličkih sustava itd.
Valesta ISO 10 - 680 PDF
Superglide 68 / 150 / 220
Posebno formulirano ulje za podmazivanje klizne staze kod obrade metala i drveta. Midland Superglide jamačno spriječava "stick-slip" uporabom aditiva "EP" – dodatka za velika opterećenja.
Superglide 68 - PDF


Superglide 150 - PDF


Superglide 220 - PDF

Bio Sinth ISO 46
BIO-sinth je potpuno sintetička, brzo biorazgradiva hidraulična tekućina koja se sastoji od zasićenih estera koji osiguravaju odličnu biorazgradivost i nisku toksičnost. Poštujući eventualno upute proizvođača može se koristiti s prednošću u svim hidrauličkim sustavima vozila, graditeljstva, poljoprivrede i šumarstva kao hidraulično ulje i ulje za podmazivanje.
DOWNLOAD PDF
Rotax
Vrhunsko mazivo za vodilice i lance posebno dizajnirano da pruži zaštitu u svim uvjetima rada. Za motorne pile svih marki. Može se koristiti ljeti i zimi.
DOWNLOAD PDF

Bio Rotax
Biorazgradivo mazivo za lance i vodilice temeljeno na repičinom ulju i neoksičnim aditivima.  Za motorne pile svih marki. Može se koristiti ljeti i zimi, gdje je poželjna biorazgradivost.
DOWNLOAD PDF
+385 40 395 856