Midland Swiss Quality Oil
Aditivi
Fuel-Injector Cleaner + Water Remover
Posebno razvijen aditiv za čišćenje sustava za ubrizgavanje goriva i kondenzata za najveću moguću čistoću. Izvrsno čišćenje cijelog sustava goriva benzinskih i dizelskih motora. Redovitom uporabom motori dugo zadržavaju svoj puni kapacitet.
DOWNLOAD PDF
Petrol-Gas Treatment
Aditiv za benzin za najveću moguću čistoću čitavog sustava za gorivo. Redovitom uporabom motori dugo zadržavaju svoj puni kapacitet.
DOWNLOAD PDF
Diesel Fuel Additive
Ovaj aditiv za dizelska goriva jamči maksimalnu čistoću i izvrsno čišćenje čitavog sustava goriva (uklj. DPF i / ili katalizatora). Redovitom uporabom motori dugo zadržavaju svoj puni kapacitet.
DOWNLOAD PDF
Hydraulic Valve Oil Conditioner
Čisti ljepljive ventilske stabljike i otvore, otpušta hidraulične podizače. Smanjuje buku i čisti sustav ulja.
DOWNLOAD PDF
Friction Modifier
Smanjuje trenje i habanje u benzinskim i dizelskim motorima. Stvara zaštitni sloj na metalnim površinama. Povećava snagu motora i smanjuje emisiju ispušnih plinova.
DOWNLOAD PDF
Engine Oil Treatment
Smanjuje potrošnju ulja i smanjuje ispušni dim. Povećava indeks viskoznosti, regenerira gumene brtve i sprečava istjecanje ulja. Povećava tlak kompresije i ulja.
DOWNLOAD PDF
Oil System Cleaner
Aditiv za čišćenje naftnih sustava. Čisti motor, getribu, hidraulične i druge sustave za ulje. Otapa mulj, otpad i druge nečistoća.
DOWNLOAD PDF
Oil Stop Leak
Aditiv za uljne sustave. Obnavlja i neoprenske brtve u naftnim sustavima. Sprečava i smanjuje gubitak ulja. Smanjena potrošnja ulja.
DOWNLOAD PDF
ATF Stop Leak
Dodatak za automatske mjenjače vozila i servo sustave s ATF punjenjem. Regenerira gumene brtve i čini ih mekšima. Sprečava puštanje i smanjuje gubitak ulja.
DOWNLOAD PDF
Limited-Slip Axle Additive
Poseban aditiv koji izmjenjuje karakteristike trenja zupčaničkih ulja. Kada se miješa sa API GL-5 uljem za zupčanike, aditiv eliminira pucanje.
DOWNLOAD PDF
+385 40 395 856